Selecţie pentru căpşunari Spania. Unde trebuie să se adreseze persoanele interesate din Olt

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt anunţă că în a doua jumătate a lunii ianuarie va avea loc selecţia pentru cele 800 de locuri de muncă vacante în domeniul agricol din Spania.

Persoanele care au fost selectate şi care au lucrat la firma SUREXPORT anul trecut vor primi contract nominal şi nu este necesar să participe la o nouă selecţie. Cei care vor să participe la selecţie trebuie să aibă între 18 şi 40 de ani. Durata contractului este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15.02.2016. Timpul de lucru va fi de 6,5 ore/zi – 39 ore/săptămână împărţite în şase zile, cu pauză de jumătate de oră/zi.

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi (conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar). Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile primite în timpul lucrat la firmă. Perioada de proba este de 15 zile, timp în care atât angajatul, cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Potrivit reprezentanţilor AJOFM, nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei.

Persoanele interesate cu domiciliul în judeţul Olt, care nu au depus dosar pentru muncă în străinătate, sunt aşteptate la sediul Agenţiei Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Compartimentul EURES, str. Prelungirea Crişan, nr.2, Slatina, pentru depunerea dosarelor.

Documentele necesare înscrierii sunt următoarele:

– cerere tip, anexa 3 bis (tipizat);

– copie BI / CI cu o valabilitate de minim 6 luni;

– CV Europass în limba română (tipizat);

– copie a certificatului de absolvire a şcolii, calificare;

– adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, cu mentiunea „apt pentru muncă”;

– cazierul judiciar în original, care să ateste că persoana nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here