ULTIMA ORĂ / Marin Bobeş a fost numit preşedinte interimar al Mişcării Populare Olt

Pe fondul demisiei din toate funcţiile politice deţinute în Mişcarea Populară de Marian Vasile, locul acestuia la conducerea MP Olt a fost preluat de fostul parlamentar Marin Bobeş, numit, marţi seară, de Comitetul Executiv Naţional al partidului în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei.

„Aşa este, am fost numit marţi seară, de către Comitetul Executiv Naţional, la conducerea organizaţiei judeţene. Mai mult nu pot spune acum, vom organiza mâine (miercuri – n.r.) o conferinţă de presă”, a confirmat, Marin Bobeş, informaţia.

Numirea fostului parlamentar, care până acum ocupa funcţia de secretar general al MP Olt, la conducerea organizaţiei s-a petrecut după ce, luni, Marian Vasile şi-a anunţat demisia din toate funcţiile deţinute în partid. În afară de funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, el mai ocupa funcţiile de preşedinte al MP Studina, pe cea de secretar executiv la nivel naţional al partidului şi pe cea de coordonator regional la nivelul Olteniei. Deşi a vorbit despre apariţia unei noi grupări sub coordonarea lui Marin Bobeş în organizaţie şi despre mai multe puciuri pe care acesta le-ar fi încercat împotriva sa, Vasile a declarat că nu acesta este motivul pentru care renunţă la funcţii, el afirmând că singurul motiv al deciziei sale fiind acela că nu se mai regăseşte în „acest proiect politic”. Marian Vasile nu a renunţat şi la calitatea de membru de partid, spunând că „nu renunţ la funcţii ca să plec altundeva”

În 23 ianuarie va fi organizată conferinţa judeţeană a MP Olt pentru alegerea noilor structuri de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here