Marian Vasile: Băsescu m-a rugat să revin şi nu am vrut. Urez succes noii conduceri a Mişcării Populare Olt

Fostul preşedinte al Mişcării Populare Olt, Marian Vasile, care luni a demisionat din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, a ţinut să ureze succes noii conduceri a organizaţiei, locul său fiind luat, marţi, de fostul parlamentar Marin Bobeş.
 
Contactat de OLT-ALERT pentru un comentariu pe marginea numirii lui Marin Bobeş ca preşedinte interimar al MP Olt, Marian Vasile a ţinut să ureze succes noii conduceri. „Urez succes noii conduceri, să facă lucruri bune”, a spus fostul lider al organizaţiei.
 
Vasile a mai spus că, imediat după ce a anunţat, prin intermediul presei, că demisionează din funcţiile deţinute în partid (preşedinte al MP Studina, MP Olt, secretar executiv la nivel naţional şi coordonator regional al partidului pe zona Olteniei), a fost contactat telefonic de liderii partidului, Traian Băsescu şi Eugen Tomac. „În ziua în care mi-am anunţat demisia am purtat discuţii dure la telefon cu Traian Băsescu şi cu Eugen Tomac, care m-au rugat să revin. Le-am răspuns că nu şi le-am spus pe faţă adevărul în privinţa mai multor persoane din conducerea partidului”, a declarat Marian Vasile.  
 
Numirea lui Marin Bobeş, care până acum ocupa funcţia de secretar general al MP Olt, la conducerea organizaţiei s-a petrecut marţi seara după ce, luni, Marian Vasile şi-a anunţat demisia din toate funcţiile deţinute în partid. 
 
Deşi a vorbit despre apariţia unei noi grupări sub coordonarea lui Marin Bobeş în organizaţie şi despre mai multe puciuri pe care acesta le-ar fi încercat împotriva sa, Vasile a declarat că nu acesta este motivul pentru care renunţă la funcţii, el afirmând că singurul motiv al deciziei sale fiind acela că nu se mai regăseşte în „acest proiect politic”. Marian Vasile nu a renunţat şi la calitatea de membru de partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here