Slătineanul Laurenţiu Gheorghe a murit, miercuri dimineaţă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova

Cunoscutul bucătar slătinean Laurenţiu Adrian Gheorghe, administrator al restaurantului Grădişte Hill de pe Dealul Grădişte, a murit miercuri dimineaţă la Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova, unde se afla internat de săptămâna trecută, când a suferit un puternic traumatism la cap după ce a a alunecat pe gheaţă.
 
Decesul a survenit miercuri dimineaţă, în jurul orei 05.00, în urma unui stop cardiac. Medicii craioveni nu au putut face nimic în privinţa sa, pacientul respirând doar datorită aparatelor medicale.
 
Laurenţiu Adrian Gheorghe a fost găsit, săptămâna trecută, căzut pe o stradă din Slatina după ce ar fi alunecat pe gheaţă. El era în stare de inconştienţă. Transportat la spitalul din Slatina, el a fost transferta ulterior la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova. În aceeaşi zi. pacientul a fost operat pe creier. După intervenţia cherurgicală, Laurenţiu Gheorghe nu şi-a mai revenit, el rămânând în comă, conectat la aparate, medicii fiind rezervaţi în privinţa stării sale de sănătate.  Laurenţiu Adrian Gheorghe avea 47 de ani. El a lăsat în urmă o mamă îndurerată, obligată de soartă să-şi ducă la groapă copilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here