Gigi Stanciu a pierdut lupta cu boala. Ce ar fi urmat să se întâmple chiar în ziua înmormântării

Fostul căpitan al echipei Dinamo Slatina, Gigi Stanciu, a încetat din viaţă. Aflat în suferinţă pe patul de spital, dinainte de sărbători, acesta a pierdut, joi dimineaţă, lupta cu boala. Gigi Stanciu va fi înmormântat, sâmbătă, în ziua în care ar fi împlinit 65 de ani.

Fostul fotbalist al echipelor Oltul Slatina, Viitorul Scorniceşti sau Dinamo Slatina, Gigi Stanciu, a fost răpus de boală. Acesta a murit la Spitalul Militar Bucureşti, unde era internat de mai bine de două săptămâni. Gigi Stanciu avea grave probleme cardiace. Foştii colegi au rămas înmărmuriţi la aflarea veştii.

„L-am cunoscut când eram la Balş. A fost omul care a pus umărul la promovarea mea de la Balş la Slatina. Am fost colegi doi ani, în Divizia A, la FC Olt, şi un an şi jumătate la Dinamo Slatina. Un om şi un sportiv extraordinar, un fotbalist de o mare valoare. Este o pierdere grea pentru Slatina, pentru judeţul Olt. Dumnezeu să-l odihnească”, a declarat Marcel Lică, fostul vicepreşedinte al CCA.

Fostul antrenor de la Alro Slatina, în perioada în care Gigi Stanciu a activat ca preşedinte, Iordan Eftimie, nu se aştepta ca problemele medicale pe care le are să fie atât de grave. „Ştiam că este bolnav, dar nu mă aşteptam să fie ceva atât de grav. Am colaborat foarte bine, era un om deosebit. Este o pierdere pentru toată lumea. Cuvintele sunt de prisos”, a precizat Eftimie.

Gigi Stanciu a debutat în divizia A în 1979. După două sezoane petrecute la Viitorul Scorniceşti, a revenit la Dinamo Slatina, iar în 1986, din cauza unei accidentări, a pus capăt carierei de jucător. A rămas în fotbal, fiind preşedinte la diferite cluburi, printre care FC Argeş.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 16 ianuarie, la ora 11.00, la Vîrtina, în Balş. Fosta glorie a fotbalului slătinean ar fi împlinit, în ziua înmormântării, 65 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here