O femeie internată la Spitalul Judeţean Slatina s-a aruncat în gol de la etajul al treilea. Ce s-a întâmplat

O pacientă internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina s-a aruncat de la etajul al treilea, sâmbătă dimineaţă. Ea nu şi-a pierdut viaţa după impactul cu solul, dar a suferit mai multe traumatisme şi a fost transferată la un spital din Capitală.

Femeia, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Brastavăţu, s-a aruncat de la etajul III al Secţiei Medicale. Pacienta era cunoscută cu probleme psihice şi fusese internată la spitalul din Slatina după ce încercase să se sinucidă bând insecticid. 

Poliţia a deschis o anchetă şi face cercetări pentru vătămare din culpa în acest caz. „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat de către reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina că o femeie în vârstă de 52 de ani, din comuna Brastavăţu, icare era nternată pe Secţia Medicală, s-a aruncat pe fereastră de la etajul III. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Slatina. Au fost demarate cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Femeia a fost transferată la un spital din Capitală cu mai multe traumatisme toracice şi abdominale, dar şi la nivelul coloanei vertebrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here