Un bărbat de 36 de ani, lovit mortal de un autoturism la Deveselu. Ce legătură are asta cu primarul localităţii

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Deveselu, a fost lovit mortal, sâmbătă dimineaţă, pe şoseaua care travesrează comuna, în zona unei treceri de pietoni, de un autoturism condus de o persoană din Vlădila. Victima este rudă a primarului din Deveselu, Ion Aliman.

Tragicul eveniment s-a petrecut în jurul orei 10.00, pe DN 57, în zona unei treceri de pietoni. La faţa locului au ajuns imediat un echipaj SMURD din Caracal şi o ambulanţă, cadrele medicale găsind victima în stare de inconştienţă. Cu tot efortul depus de cadrele medicale, victima nu a putut fi readusă la viaţă.

„La faţa locului a fost găsit un bărbat de 36 de ani politraumatizat, inconştient, care a fost transportat imediat la Centrul de Primire Urgenţe Caracal. Din păcate, victima a intrat stop cardiorespirator. Au fost executate manevrele de resuscitare, dar ele nu au dat rezultate, aşa încât medicii au declarat decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Victima, Ilie Dobre, nu era căsătorit. El era însă rudă cu primarul din Deveselu. Omul lucrase mai mulţi ani în străinătate, şi-a strâns bani şi reuşise să îşi ridice o casă în comuna natală-

„Sunt stupefiat, nu ştiu cum s-a întâmplat tragedia. Totul s-a petrecut în zona unei treceri de pietoni, dar nu pot spune dacă victima a fost lovită chiat pe trecere, asta doar Poliţia o poate stabili. A fost dus imediat la Urgenţe Caracal, am fost şi eu acolo; în primul rând în calitate de primar, dar şi pentru că victima îmi este rudă, este un nepot al meu. Lucrase pîn străinătate, a lucrat şi cu mine pe vapor, şi-a adunat şi el nişte bănuţi şi îşi făcuse o căsuţă. Este rău şi de el, este rău şi de conducătorul auto care l-a lovit, un bărbat din Vlădila care are trei copii acasă”, a declarat, foarte afectat, primarul Ion Aliman.

Poliţia a demarat o anchetă în acest caz, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here