Olt: Tot mai multe autoturisme sunt avariate de crengi desprinse din copaci sub greutatea zăpezii

Tot mai multe autoturisme parcate sunt avariate de crengi desprinse din copaci sub greutatea zăpezii, informează OLT-ALERT, citând surse ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt.

Numărul autoturismelor avariate de crengi groase desprinse din copaci sub greutatea zăpezii creşte de la o oră la alta în judeţul Olt. În Slatina, pe strada Cornişei, un autoturism a fost avariat duminică dimineaţă după ce o creangă n-a mai rezistat sub greutatea omătului depus şi s-a desprins din copac.

Un caz similar s-a întâmplat, aproximativ în acelaşi timp, la Caracal, pe strada Intrarea Buzeşti. În ambele cazuri pompierii au intervenit, degajând crengile căzute. „Autoturismele au fost avariate în procent de 10 – 20 la sută”, a precizat Purtătorul de cuvânt al ISU.

O oră mai târziu pompierii erau chemaţi şi pe strada Lalelelor din Slatina, unde, de asemenea, o creangă a căzut peste o maşină parcată, distrugând-o parţial. 

Şi o copertină montată la un bloc a cedat sub greutatea zăpezii pe strada Cuza Vodă din municipiul-reşedinţă de judeţ, desprinzându-se o parte din ea, punând astfel în pericol viaţa trecătorilor. Pompierii acţionează la această acolo pentru îndepărtarea copertinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here