Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina are un nou manager în persoana Elenei Vişan

Actualul director financiar-contabil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Elena Vişan, va fi numită în funcţia de manager al unităţii sanitare după ce ea a promovat concursul pentru ocuparea acestei poziţii.

Singura candidată înscrisă la concursul pentru ocuparea funcţiei de manager al spitalului, ea a obţinut, săptămâna trecută, nota 9,30 la proba scrisă, iar luni membrii comisiei de concurs au notat-o cu 8,25 la proba de interviu, în cadrul căreia şi-a susţinut proiectul de management. Marţi au fost afişate rezultatele concursului, nota finală fiind 8,98, astfel că singura candidată a fost declarată câştigătoare. 

Miercuri, 20 ianuare, vor putea fi depuse contestaţii împotriva rezultatului, iar joi, 21 ianuarie, va fi afişat rezultatul final al concursului.

După aproape patru ani la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, mandatul de manager deţinut de Andrei Iordache va expira în data de 27 ianuarie. Subalterna acestuia s-a decis cu greu să se înscrie la concurs pentru a prelua funcţia de manager, Elena Vişan depunându-şi dosarul în ultima zi a perioadei de înscriere la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here