Tentativă de omor pe strada Ulmului din cartierul slătinean Satu Nou. Făptaşul, arestat preventiv

Un bărbat de 28 de ani din Slatina a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce, în urma unui conflict spontan, a înjunghiat o persoană în piept, punându-i viaţa în pericol.

Evenimentul s-a consumat în noaptea de joi spre vineri, pe strada Ulmului din cartierul slătinean Satu Nou, unde, pe fondul unui conflict spontan, Daniel Spirache Călin, în vârstă de 28 ani, a scos în briceag şi l-a împlântat în pieptul unei cunoştinţe. Victimei i-au fost provocate leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare în jur de 40 de zile de îngrijiri medicale, „leziuni care i-au pus viaţa în primejdie”, potrivit procurorilor. Făptaşul a fost imediat reţinut de poliţişti.

„Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt din data de 15.01.2016, s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpatul C.S.D. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, prev. de art. 32 alin. 1 C.p. rap. la art. 188 alin. 1 C.p. Inculpatul C.S.D. a fost reţinut pe o durată de 24 de ore în Arestul IPJ Olt începând cu data de 15.01.2016”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. 

În aceeaşi zi, inculpatul a propus Tribunalului Olt arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile. Magistraţii au admis solicitarea anchetatorilor. În prezent, Daniel Spirache Călin se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here