Angajatorul spaniol care caută femei pentru culesul căpşunilor a stabilit locul şi data selecţiei

Angajatorul spaniol care oferă 800 de locuri de muncă pentru femei la cules de căpşuni a stabilit perioada şi locul unde va avea loc selecţia persoanelor interesate, informează OLT-ALERT. Firma Surexport din Huelva va efectua selecţia la Craiova, în Centrul Multifuncţional din strada Târgului, nr. 26, în zilele de 27 şi 28 ianuarie.

Persoanele care vor să participe la selecţie trebuie să aibă între 18 şi 40 de ani. Durata contractului este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15.02.2016. Timpul de lucru va fi de 6,5 ore/zi – 39 ore/săptămână împărţite în şase zile, cu pauză de jumătate de oră/zi.

Salariul oferit este de 40 euro brut/zi (conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar). Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile primite în timpul lucrat la firmă. Perioada de proba este de 15 zile, timp în care atât angajatul, cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Potrivit reprezentanţilor AJOFM, nu există posibilitatea cazării solicitanţilor bărbaţi în cadrul firmei.

Persoanele interesate sunt rugate să se prezinte la selecție cu următoarele documente: BI/CI (copie şi original); copie şi original act cu număr NIE din Spania (număr identificare străini), dacă există.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here