Cătălin Grecu este, de luni, noul director al SC Loctrans SA Slatina, după demisia lui Apostoliceanu

Cătălin Grecu, fost şef de cabinet al prefecturii Daniel Şarpe şi fost consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Olt este, de luni, noul director al SC Loctrans SA Slatina, după demisia lui Bogdan Apostoliceanu în urma unui conflict cu angajaţii companiei.

Cătălin Grecu reintră, de luni, în structurile autorităţilor publice după ce el se retrăsese în mediul privat, ocupând postul de director al operatorului de transport în comun SC Loctrans SA Slatina. Numirea sa pe această poziţie vine după ce, săptămâna trecută, cel care conducea companie, Bogdan Apostoliceanu, un apropiat al fostului primar şi ministru al Finanţelor Darius Vâlcov, a demisionat. Renunţarea acestuia la funcţie s-a petrecut pe fondul unui conflict între Apostoliceanu şi angajaţii societăţii, potrivit OLT-ALERT.

La scurtă vreme după numirea în funcţie, Bogdan Apostoliceanu a demarat o amplă acţiune de terorizare a personalului din subordine intenţionând să scape de cei mai vechi angajaţi pentru a-şi întemeia un fel de gaşcă prin aducerea în cadrul companiei a unor oameni agreaţi de el, amici şi cunoscuţi, fără nici o experienţă în domeniu, potrivit unor surse din cadrul societăţii. În câteva cazuri şi-a pus în aplicare planul. Pe lista neagră s-ar fi aflat şi fostul director al companiei Ion Ion, pe care l-a înlocuit Apostoliceanu şi care, vreme de mai mulţi ani, cât a condus compania, a asigurat un foarte bun management care a condus la rezultate pe măsură. 

Noul director, Cătălin Grecu, a fost şef de cabinet al prefectului Daniel Şarpe şi consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu. De asemenea, el a fost mai multă vreme membru în Consiliu de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, reprezentând în acest organism Consiliul Judeţean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here