Accident rutier la Grădinari: Un autocar plin cu pasageri a lovit mortal un cal. Animalul nu a fost singura victimă

Un accident rutier mai puţin obişnuit s-a petrecut, duminică seară, pe raza localităţii oltene Grădinari, unde un autocar cu zeci de persoane în el a lovit un cal lăsat liber pe şosea. Animalul nu a avut nici o şansă, murind pe loc. El nu a fost, însă, singura victimă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.40, când autocarul, care transporta 30 de persoane pe ruta Sibiu – Craiova, a lovit calul care i-a sărit în faţă. Şoferul nu a putut evita animalul, conducătorul auto rănindu-se la un picior. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD.

„În autocar se aflau 30 de persoane, acesta circulând pe ruta Sibiu – Craiova. Şoferul a suferit un traumatism la membrul inferior drept şi este asistat de echiajul SMURD. Nu au fost alte victime. Animalul lovit a murit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here