Andrei Iordache i-a luat faţa candidatului PNL la Primăria Slatina în şedinţele de partid

Revenit de curând în tabăra liberalilor olteni, Andrei Iordache a început să îi ia faţa candidatului PNL la funcţia de primar al Slatinei, Marius Bălaşa, în şedinţele de partid.

Cel care dă ordine, care împarte sarcini precise aidoma celui care ştie ce are de făcut, impunându-se în faţa membrilor de partid în şedinţele organizaţiei liberale din Slatina nu este, în ultima vreme,

candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului-reşedinţă de judeţ, Marius Bălaşa, deşi el este liderul filialei, ci nou-revenitul în partid Andrei Iordache. De altfel, acesta nici nu s-ar putea manifesta altfel, pentru că Iordache este un adevărat homo-politicus în comparaţie cu colegul său Bălaşa, care în ieşirile publice gafează mai mereu, bazându-şi campania electorală demarată cu mult înainte de vreme pe minciuni şi exagerări, aşa cum a fost şi validarea sa în calitatea de candidat, în urma unui sondaj trucat prin implicarea protectorului său, deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedinte neales al organizaţiei judeţene. Contextul politic s-a schimbat însă şi, potrivit informaţiilor OLT-ALERT, şi Ştirbu şi-a schimbat între timp opţiunile şi strategia electorală în privinţa candidatului şi a campaniei pentru Primăria Slatina. Aşa s-ar explica revenirea lui Andrei Iordache în PNL, deşi deputatul Gigel Ştirbu nu îl înghite de multă vreme. Andrei a revenit însă în PNL nu urmare a unor negocieri între conducerea organizaţiei şi el, ci în urma unor negocieri între Ştirbu şi anumiţi lideri politici locali de care nu multă lume liberală ştie, din această tabără făcând parte însuşi Bălaşa. Cine sunt aceşti lideri şi ce înţelegeri au făcut ei cu Gigel Şirbu sunt subiecte pe care le vom detalia în viitorul apropiat. Până atuci, să spunem doar că la discuţii a participat şi fostul primar al Slatiei şi ministru de Finanţe Darius Vâlcov, care încă joacă în partea nevăzută a politicii din Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here