Balş: Un jandarm a găsit pe stradă mai multe documente şi bani. Cine a trebuit să-i mulţumească

O femeie de 37 de ani care la sfârşitul săptămânii trecute şi-a pierdut actele şi banii în zona Judecătoriei Balş şi-a recuperat, ulterior, bunurile, după ce îşi luase gândul de la ele. Norocul ei a fost acela că obiectele şi banii au fost găsite de jandarmul care asigură paza instituţiei din oraşul de pe Olteţ. 

„Vineri, 19 februarie, după terminarea unei şedinţe de judecată şi plecarea celor prezenţi la proces, jandarmul care asigură paza, protecţia şi accesul la Judecătoria Balș a găsit, pe jos, la intrarea în instituţie, mai multe obiecte şi o sumă de bani. Subofiţerul a procedat la ridicarea şi verificarea acestora, constatând că erau mai multe înscrisuri, un card bancar, un inel de culoare argintie şi suma de 350 lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au reuşit identificarea persoanei în cauză, acesta fiind o femeie de 37 ani, din localitatea olteană Bîrza, care ulterior a fost anunţată şi s-a prezentat la Judecătoria Balș pentru a-şi recupera bunurile pierdute.
„Femeia a mulţumit jandarmului pentru profesionalismul, spiritul civic şi integritatea de care a dat dovadă”, a mai spus ofiţerul de relaţii cu presa al Jandarmeriei Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here