Guvernul Emiratelor Arabe va înființa un minister pentru fericire și va avea un ministru pentru starea de toleranță

Premierul Emiratelor Arabe Unite a declarat că va avea loc înființarea ministerului de stat pentru fericire, informează BBC.

„Ministerul va realiza politici pentru crearea de bine social și de satisfacție”, a precizat Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, emirul Dubaiului.

Pe lângă această nouă reglementare, va fi creat și postul de ministru pentru Starea de Toleranță.

Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum a mai spus că unele ministere se vor uni, dezvăluind și planurile de externalizare a majorității serviciilor guvernamentale.

“Guvernele trebuie să fie flexibile. Nu avem nevoie de mai multe ministere, ci de ministere capabile să facă față schimbării. Vrem un guvern tânăr și flexibil care să îndeplinească aspirațiile tineretului și ambițiile oamenilor”, a spus acesta la un summit din Dubai.

„Ministerul pentru Starea de Toleranță va promova virtutea ca valoare fundamentală în societatea din Emiratele Arabe Unite”, a scris Sheikh Mohammed pe Twitter.

Acesta a mai spus că grupul de elită va fi condus de un ministru tânăr, cu vârsta de cel mult 22 de ani.

„Grupul de elită de tineri bărbați și femei va consilia guvernul în privința problemelor tinerilor și va fi condus de o ministră de stat pentru tineret ce va avea cel mult 22 de ani”, a mai spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here