Îngerii l-au protejat: Un bărbat din Olt a scăpat teafăr din flăcările ce i-au cuprins casa, deşi, beat fiind, dormea buştean

Soarta s-a arătat binevoitoare cu un bărbat din localitatea olteană Milcov care, sâmbătă seară, a scăpat teafăr din incendiul care i-a cuprins casa, deşi în timp ce flăcările mistuiau bunurile din cameră şi acoperişul locuinţei, el dormea buştean, beat fiind.

Incendiul a izbucnit în jurul orelor 22.30, în timp proprietarul casei, un bărbat de 58 de ani, dormea buştean, în stare de ebrietate. La faţa locului s-au deplasat pompierii din Slatina cu două autospeciale de stingere. În momentul în care au ajuns salvatorii incendiul se manifesta la o camera de locuit si la acoperişul casei.

„După executarea recunoaşterii preliminare, pompierii l-au găsit într-un dormitor pe proprietarul casei, în vârstă de 58 de ani, conştient. fără urme de răni sau traume, în stare de ebrietate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Plin de noroc în seara cu pricina, bărbatul a fost evacuat din locuinţa în flăcări, pompierii reuşind lichidarea incendiului în limitele găsite.

„Au ars acoperişul casei pe circa de 40 mp şi bunurile dintr-o cameră de locuit”, a mai precizat reprezentantul ISU Olt.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la cablul electric, improvizat, al unui frigider.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here