Mişcări de cadre în Poliţia Olt: Băduică iese la pensie, Bratu preia şefia Investigaţiilor Criminale din IPJ

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Nicolae Băduică, iese la pensie începând cu data de 4 februarie, iar adjunctul Poliţiei Slatina, comisarul şef George Bratu, părăseşte această funcţia pentru a prelua şefia Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ.

După câteva decenii de serviciu, adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Nicolae Băduică, iese la pensie începând cu data de 4 februarie, se arată într-un comunicat al IPJ. De asemenea, prin dispoziţii ale şefului IPJ, Cătălin Florescu, începând din ianuarie, la nivelul conducerii unor structuri de poliție din cadrul inspectoratului au survenit mai multe modificări. Bunăoară, comisar-șef Georghe Bratu, adjunct al șefului Poliției municipiului Slatina, a fost împuternicit șef al Serviciului de Investigații Criminale la nivelul IPJ, locul acestuia la nivelul municipiului fiind preluat de comisarul-şef Sorinel Bărbuică, care conducea Centrul de Reținere și Arest Preventiv. În lipsa acestuia, Arestul din IPJ Olt va fi condus, prin împuternicire, de comisarul şef  Sorin Florea.

Totodată, subcomisarul Valeriu Udma, ofițer în cadrul Serviciului Ordine Publică, în urma promovării concursului, a fost numit șef al Serviciului Comunicații și Informatică.
Schimbări au fost făcute şi la nivelul Secției de Poliție Rurală Perieți, care va fi condusă de subcomisarul Marian Popescu, care va părăsi Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Slatina, iar cel care asigura şefia Poliţiei Perieţi, subcomisarul Alexandru Cătălin Ilinca, a fost împuternicit șef al Serviciului Ordine Publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here