O femeie din Olt a murit în chinuri groaznice, în flăcările care i-au cuprins locuinţa

O femeie în vârstă de 72 de ani, din localitatea olteană Stoicăneşti, a murit, sâmbătă, în chinuri groaznice după ce flăcările i-au cuprins locuinţa în care îşi ducea zilele singură. Moartea i s-a tras de la un scurtcircuit produs de un coductor electric defect.

Incendiul a izbucnit cu puţin înainte de ora opt dimineaţa, când, cel mai probabil, bătrâna dormea încă dusă. Flăcările s-au întins rapid în camera în care se afla femeia şi apoi ca acoperiş.

„Pompierii Gărzii Stoenești au intervenit, sâmbătă dimineață, în jurul orei 08.00, în comuna Stoicănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unei femei. Apelantul Numărului Unic 112 a anunțat că proprietara casei, în vârstă de 72 de ani, care locuia singură, a fost surprinsă de incendiu în interiorul locuinței”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Stoicănești cu o autospecială de stingere. Pompierii au găsit în flăcări bunurile dintr-o cameră de locuit și acoperișul casei. În dormitorul casei, a fost găsită decedată, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului, proprietara locuinței.

„Pompierii au lichidat incendiul în limitele găsite, fiind distruse bunurile dintr-o cameră de locuit și acoperișul casei pe circa 20 de metri pătrați”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs de un coductor electric defect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here