Slătinean mort la Spitalul Judeţean Slatina după o bătaie cruntă primită în stradă de la un alt bărbat

Un bărbat de 44 de ani din Slatina a murit, joi noapte, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în urma unei bătăi care a avut loc în stradă, informează OLT-ALERT. Poliţia a demarat cercetări în acest caz, fără să pună deocamdată pe cineva sub acuzare, întrucât se aşteptă rezultatul necropsiei.

Scandalul a avut loc joi seară, în jurul orei 22.00, pe strada Cuza Vodă din Slatina, în faţa unui bar, unde victima s-a ceertat cu un bărbat de 45 de ani, tot din Slatina. Cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula. Ulterior, bărbatul de 44 de ani a plecat acasă, unde i s-a făcut rău. El a ajuns, apoi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu mai multe leziuni. Vineri dimineaţă, victima a decedat. Medicii susţin că, ţinânt cont de starea pe care pacientul o avea în momentul internării, nimeni nu se aştepta ca ea să degenereze până la deces.

„Pacientul a fost adus la spital joi seară, în urma unei agresiuni, cu traumatism toracic, fracturi costale şi contuzie toracică. A fost internat pe Secţia Chirurgie Toracică. La internare, starea lui nu a fost una gravă, dar ulterior, în timpul nopţii, ea s-a alterat. Pacientul a fost transferat pe Terapie Intensivă, unde s-au luat măsuri de suport specifice. Însă, în această dimineaţă, la ora 6.00, a intrat în stop cardio-respirator, iar măsurile de resuscitare au fost zadarnice”, a declarat, pentru OLT-ALERT, directorul medical al spitalului, Cătălin Pătru.

Nimeni nu ştie din ce cauză s-au luat la harţă cei doi slătineni. „Aseară fiul său a intrat în casă şi s-a aşezat la masă să mănânce. După ce mâncat s-a dus în camera sa. La un moment dat, a auzit o bufnitură din camera tatălui său. A intrat şi l-a găsit căzut pe parchet. L-a ridicat de acolo şi au stat de vorbă, tatăl său spunându-i că l-a bătut cineva. A chemat salvarea şi apoi a venit şi Poliţia”, a spus fratele celui mort.

Poliţiştii au demarat cercetări în acest caz, nefiind nimeni pus deocamdată sub acuzare, întrucât se aşteaptă rezultatul necropsiei.

„Prin 112 Poliţia a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 44 de ani ar fi fost agresat de un altul de 45 de ani. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina unde, în cursul acestei zile a decedat. S-a dispus efectuarea necropsiei şi, în funcţie de rezultat, urmează a se face încadrarea juridică a faptei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here