Primarul Caracalului, Eduard Ciocăzanu, a trecut la PNL şi va candida pentru un nou mandat

Primarul municipiului Caracal, Eduard Ciocăzanu, a trecut în tabăra liberalilor. El a fost prezentat, luni, ca membru al PNL de cei doi co-preşedinţi ai organizaţiei judeţene Olt, Siminica Mirea şi Gigel Sorinel Ştirbu, care au organizat o conferinţă de presă în acest sens.

Primarul municipiului Caracal, Eduard Ciocăzanu, a trecut în tabăra liberalilor. El a fost prezentat, luni, ca membru al PNL de cei doi co-preşedinţi ai organizaţiei judeţene Olt, Siminica Mirea şi Gigel Sorinel Ştirbu, care au organizat o conferinţă de presă în acest sens.

Eduard Ciocăzanu a fost prezentat de Siminica Mirea ca viitor câştigător al alegerilor locale pentru că el va candida pentru un al doilea mandat de primar la Caracal.

„După cum am mai spus, 2016 va fi anul PNL-ului. Alături de noi vin oameni de valoare, aşa cum este şi domnul primar Edi Ciocăzanu, pe care noi, ca echipă, îl susţinem şi sunt convinsă că la alegerile din iunie la Caracal vom avea primar, pentru că avem o echipă puternică, avem un om valoros şi nimeni nu poate contesta lucrurile bune pe care le-a făcut în Caracal şi pe care va continua să le facă”, a declarat Siminica Mirea.

Deputatul Gigel Sorinel Ştirbu a anunţat că, în următoarea perioadă, Ciocăzanu va fi urmat de mai multe persoane cu notorietate în oraş.

„În următoarea perioadă, multe personalităţi, mulţi cetăţeni cu o imagine extrem de bună în municipiul Caracal se vor alătura acestei echipe. În ultima perioadă am avut discuţii nenumărate cu aceste persoane, oameni cu bună notorietate şi mare notorietate la nivelul municipiului Caracal, oameni care au demonstrat de-a lungul carierei lor şi vieţii lor că sunt persoane care merită tot respectul cetăţenilor din Caracal. Ca atare, în următoarea perioadă veţi vedea alături de domnul primar numeroase astfel de persoane”, a precizat Ştirbu.

Printre aceste persoane s-ar număra şi unii dintre consilierii locali ai municipiului, a adăugat primarul în funcţie al oraşului. Acesta a mai spus că a ales să facă parte din PNL după „o analiză foarte serioasă”.

„Am făcut o analiză foarte serioasă şi mi-am dat seama că numai alături de echipa PNL pot să contui proiectele începute. Aşa că eu sper că la Caracal trebuie continuitate din punctul de vedere al acestor proiecte pe fonduri europene şi pe fonduri guvernamentale, şi sper ca împreună cu PNL-ul să ducem la bun sfârşit aceste proiecte pe care eu le-am început încă din 2012”, a declarat Eduard Ciocăzanu.

Primarul din Caracal şi fostul viceprimar al oraşului, Ion Mocanu, au fost excluşi, la jumătatea anului trecut, din PSD, celor doi fiindu-le imputată lipsa de implicare politică. Într-o poziţie aproape similară se află şi primarul din comuna Icoana, Gheorghe Perieţeanu, care, după ce a fost anunţat că nu va avea susţinerea organizaţiei judeţene a Partidul Social Democrat pentru alegerile locale, a decis să candideze din partea PNL. Edilul a fost, şi el, prezent la conferinţa de presă a liberalilor, unde a făcut declaraţii acuzatoare la adresa conducerii PSD Olt.

1 COMENTARIU

  1. Pe Ciocazanu L-au dat afara de la PSD pentru ca nu a facut nimic pentru oras. Si-a facut doua case in doi ani. atat a facut. S-a insurat si si-a petrecut vacantele in afara tarii. Sa nu mai vorbesc cata spaga a luat dupa angajari. Si-a bagat neamul peste tot BELEAUUUAA.
    Saracu’ mai e si bolnav. Are TBC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here