Blaga şi Gorghiu la Slatina. Masa şi dansul, la restaurantul şefului PNL Scorniceşti, Ion Moisescu

Conducerea PNL Olt le-a cerut membrilor Comitetului Judeţean Executiv (CJEx) câte 1000 de lei de căciulă pentru organizarea acţiunilor legate de lansarea candidaţilor liberali la alegerile locale, eveniment a avut loc vineri, în prezenţa celor doi lideri ai partidului, co-preşedinţii Vasile Blaga şi Alina Gorghiu. O parte din bani vor ajunge în conturile firmei SC Donald SRL, firmă controlată de preşedintele PNL Scorniceşti, Ion Moisescu, şi care administrează restaurantul cu acelaşi nume de la Jitaru, unde a fost organizată masa pentru înalţii oaspeţi şi pentru ceilalţi invitaţi.

Suma care s-ar fi adunat este de 230 de milioane de lei vechi, bani folosiţi pentru cazarea liderilor partidului la hotel, pentru organizarea acţiunilor, pentru achiziţionarea materialor de promovare şi pentru masa invitaţilor. Întrebat, cu o zi înainte de eveniment, dacă, într-adevăr, participanţii la manifestări îşi vor astâmpăra foamea la restaurantul său, Ion Moisescu a confirmat informaţia.

„Aşa este, dar acesta nu este un secret în primul rând. În al doilea rând, pentru mine este o fală că doamna Alina Gorghiu şi domnul Vasile Blaga servesc masa în restaurantul familiei. În cel de-al treilea rând, acest lucru nu înseamnă pentru mine o afacere, pentru că se iese pe minus”, a declarat, pentru OLT-ALERT, preşedintele PNL Scorniceşti, candidat la funcţia de primar al acestui oraş.

Cei doi co-preşedinţi ai PNL au sosit joi seară în Slatina. Vineri, ei au participat la un simpozion pe teme de investiţii organizat de femeile de afaceri din partid, apoi la lansarea candidaţilor la alegerile locale din iunie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here