Florin Ciocan, respins la concursul pentru ocuparea funcţiei de şef al CAS Olt. El nu este singurul

Directorul general interimar al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt, Florin Ciocan, a fost declarat respins la concursul pentru ocuparea definitivă a postului, informează OLT-ALERT. De altfel, nici unul dintre candidaţii care au susţinut miercuri proba pentru ocuparea posturilor similare în celelalte judeţe nu au reuşit să promoveze concursul.

Spre deosebire de alte judeţe, unde pentru funcţia de şef al CAS s-au bătut mai multe persoane, Florin Ciocan a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte director general al Casei de Asigurări de Sănătate Olt. Potrivit rezultatelor publicate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) pe site-ul instituţiei, candidatul de la Olt a obţinut nouă puncte. El a ratat şansa de a promova concursul în rând cu ceilalţi 30 de candidaţi din celelalte judeţe. Au fost înregistrate şi 15 absenţe, iar unul dintre candidaţii care vânau postul de şef al CAS Timiş a fost eliminat din concurs.

Bibliografia de concurs conţinea prevederile Legii Sănătăţii, ale Codului Fiscal şi ale Codul Muncii.

Întrebat ce se va întâmpla acum cu postul său, Florin Ciocan a spus că nu ştie ce soluţie va adopta conducerea CNAS. Cert este că, într-o asemenea situaţie, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate este nevoită să organizeze un nou concurs.

Florin Ciocan a fost demis anul trecut de preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, în rând cu ceilalţi şefi ai caselor judeţene de asigurări de sănătate, ca urmare a actualizării indicatorilor de performanţă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here