FOTO Strategie a unei televiziuni din Albania: Prezentatoarele știrilor apar în ținute provocatoare pentru a crește audiențele postului

Conducerea unei televiziuni din Albania a decis ca prezentatoarele programelor de știri să poarte ținute provocatoare, pentru a capta atenția telespectatorilor.

Astfel, prezentatoarele știrilor de la Zjarr TV poartă sacouri extrem de decoltate, patronul televiziunii declarând pentru AFP că ”audiența avea nevoie de o televiziune care prezintă informațiile așa cum sunt ele – goale”.

„În Albania, unde știrile sunt manipulate de puterile politice, audiența avea nevoie de o televiziune care prezintă informațiile așa cum sunt ele – goale. Nu vindem sex, reproducem știrile așa cum sunt. Este un gest atât simbolic, cât și de publicitate”, a declarat patronul Zjarr TV, Ismet Drishti.

După ce a prezentat știrile în ținute provocatoare, una dintre angajatele televiziunii, Greta Hoxhaj, în vârstă de 24 de ani, a devenit vedetă peste noapte.

”Am lucrat din greu timp de cinci ani într-o televiziune locală, unde am rămas neremarcată. Nu regret nimic. În doar trei luni am devenit o vedetă”, a spus Greta.

De altfel, în urma acestei decizii audiențele postului a crescut semnificativ. Mai mult, încurajat de acest succes, patronul intenționează să lanseze noi programe de știri, pe același model, prezentate în engleză și franceză.

tv-albania1

tv-albania

tv-albania2

tv-albania3

tv-albania4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here