Bătaie cruntă între romi la Piatra Olt. Mai multe persoane au ajuns la spital

O bătaie crâncenă s-a consumat, vineri seară, între mai mulţi romi din oraşul Piatra Olt. Nu este vorba de un scandal între clanuri, ci între rude. Cinci persoane au ajuns la spital cu răni în urma conflictului.

Scandalul a avut loc în Piatra Sat, pe fondul consumului de alcool între două rude. După ce au consumat mai multe pahare cu alcool, una dintre rude, gazda, i-a adus mai multe reproşuri oaspetelui, care s-a supărat şi şi-a lovit cu pumnul în faţă ruda. Aceasta a reacţionat, apoi totul a degenerat, membrii fiecărei familii intrând în luptă, care s-a mutat într-o benzinărie dezafectată.

La faţa locului au sosit poliţiştii şi jandarmii, dar şi mai multe ambulanţe care i-au transportat pe răniţi la spital, însoţiţi de mascaţi care au avut grijă ca scandalul să nu fie reaprins.

„Trei victime au fost preluate de echipajele Serviciului Juddeţean de Ambulanţă şi transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Alte patru victime rănite au fost asistate de echipajul de pe autospeciala pentru transport victime multiple a ISU Olt, dintre care două au refuzat transportul la spital. Toate cele cinci victime sunt conştiente, stabile, cu diverse trauatisme prin agresiune”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Poliţştii au demarat cercetări în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here