Liderii ALDE, Tăriceanu şi Constantin, vin la Slatina pentru lansarea candidaţilor

Cei doi lideri ai Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, şi fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, vin, săptămâna aceasta, la Slatina pentru lansarea candidaţilor partidului la funcţiile de consilier local, consilier judeţean şi primar la alegerile locale din iunie, informează OLT-ALERT.

Evenimentul este programat pentru data de vineri, 18 martie, şi va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina. Anunţul l-a făcut preşedintele ALDE Olt, senatorul Mihai Niţă, prin intermediul unui comunicat de presă.

„Fililiala Olt a Alianței Liberalilor și Democraților organizează vineri, 18 martie 2016, lansarea candidaților ALDE pentru funcțiile de primari, consilieri locali și consilieri județeni. La eveniment participă copreședinții ALDE Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin. Ceremonia lansării candidaților va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina, începând cu ora 16,00”, se arată în comunicatul semnat de Mihai Niţă.

Primii care au organizat lansarea candidaţilor au fost liberalii, eveniment care a avut loc în urmă în 5 martie şi la care au participat cei doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here