Marian Florescu: „M-am săturat de aranjamente, de primari corupţi, de comisii de licitaţie corupte”

Marian Florescu

Reacţionând la un articol apărut în OLT-ALERT, în care se arată că a încercat să obţină lucrări finanţate din fonduri publice utilizând documente false în cadrul mai multor licitaţii, omul de afaceri slătinean Marian Florescu a răbufnit pe facebook atât împotriva celor arătate în articol, dar şi împotriva unor „primari corupţi, care vor să se îmbogăţească din investiţiile promovate”.

˜„Vreau să vă spun clar că m-am săturat de aranjamente, de primari corupţi care vor să se îmbogăţească din investiţiile promovate, de comisii de licitaţii corupte, de aşa-zişi ziarişti de foame scriu la comandă”, a postat pe pagina de facebook Marian Florescu, arătând că „nu este nimic adevărat, de aceea am postat documente justificative”.

Afaceristul a publicat şi două documente, unul care ar trebui să îi susţină nevinovăţia şi altul care ar avea probleme cu autenticitatea, aparţinând unei firme concurente. De asemenea, Marian Florescu lasă să se înţeleagă, în acelaşi text, că el ar fi de fapt o ţintă a primarilor care „nu mai au şpaga asigurată”. „Cât priveşte primarii, de cînd nu mai au şpaga asigurată normal să mă vorbească de rău”, mai arată omul de afaceri.

florescu pe facebook

OLT-ALERT a publicat, miercuri, un articol în care se arată că Marian Florescu, patron al mai multor firme de construcţii, a încercat să câştige trei licitaţii organizate de două primării comunale utilizând scrisori de garanţie false, în toate cazurile fiind vorba de lucrări finanţate din bani europeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here