Co-preşedinta femeilor din PNL Olt, Ramona Oncescu, a demisionat din partid. Iată motivul

Ramona Oncescu, co-preşedintă a Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Olt, a demisionat, recent, din PNL, invocând atât marginalizarea membrilor fostului PD-L de către colegii lor liberali ce provin din vechiul PNL, cât şi faptul că nu îi sunt apreciate rezultatele muncii politice.

Demisia este datată 16 martie 2016. Potrivit unor surse liberale, semnatara îşi motivează gestul susţinând că membrii fostului PDL sunt marginalizaţi, că în diverse organizaţii există imixtiuni care au condus dezechilibru şi că activitatea Organizaţiei Judeţene de Femei a avut avut de suferit din cauza orgoliilor, lucru care a împiedicat o bună colaborare între cele două părţi (aripile PNL şi PDL). De asemenea, Ramona Oncescu afrimă că este dezamăgită de faptul că nu îi sunt apreciate rezultatele muncii politice.

Ramona Oncescu a fost lidera femeilor din cadrul PDL Olt până când Partidul Democrat Liberal a fuzionat cu Partidul Naţional Liberal, ea fiind numită, ulterior, co-preşedinte al OFL Olt, împărţind conducerea organizaţiei cu Olimpia Medaru. De asemenea, ea avea calitatea de membru în Biroul Politic Judeţean şi în Comitetul Judeţean Executiv al PNL Olt.

Contactată de OLT-ALERT, Ramona Oncescu a confirmat toate aceste informaţii, afirmând că, după experienţa acumulată în politică, nu va sta pe margine, ci se va implica într-un alt proiect politic. „Aşa cum am scris şi în demisie, sunt dezamăgită că, după şase ani de muncă şi implicare în acţiunile partidului, rezultatele mele nu mai sunt apreciate. Nu am luat nici o decizie, dar nu mă voi lăsa de politică. În momentul în care voi găsi o echipă de oameni, precum cea din PDL, mă voi implica din nou în acest domeniu cu tot sufletul, aşa cum am făcut şi până acum”, a declarat Ramona Oncescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here