Katy Perry și Justin Bieber, vedetele cele mai urmărite pe Twitter

Cântăreța americană, Katy Perry, este cea mai urmărită vedetă pe Twitter. Ea este urmată îndeaproape de Justin Bieber şi de o altă cântăreaţă din Statele Unite, Taylor Swift. Din topul celor mai influente și urmărite celebrităţi pe Twitter nu lipseşte nici preşedintele Barack Obama. Mâine, Twitter sărbătorește zece ani de existență.

Katy Perry este vedeta utilizatoare de Twitter cu cei mai mulți abonați, şi anume peste 84 de milioane. Şi cântăreţul Justin Bieber are 77 de milioane de admiratori pe celebra reţea de socializare, fiind urmat de cântăreaţa Taylor Swift, cu 72 de milioane.

Clasamentul este completat de un om politic, nimeni altul decât cel mai influent preşedinte al planetei, Barack Obama!

Şeful de la Casa Albă este urmărit de peste 71 de milioane de utilizatori, potrivit unui clasament al celor mai influente conturi de pe Twitter, realizat de agenția France Presse. Următoarele poziții în ierarhie sunt ocupate de conturile a patru celebrităţi americane: Rihanna, Lady Gaga, Ellen DeGeneres şi Justin Timberlake. Twitter sărbătorește, luni, zece ani de existență. Primul mesaj pe site-ul de socializare a fost publicat pe 21 martie 2006 pe contul lui Jack Dorsey, cofondator Twitter. Site-ul are 320 de milioane de utilizatori activi. 254 de milioane sunt din afara Statelor Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here