Emil Moţ lansează dezbaterea „Slatina F5, spune-ți părerea și dă un refresh orașului”

Deputatul Emil Moț, președintele PSD Slatina și candidatul PSD la Primăria Slatina lansează o nouă dezbatere on-line. ”Slatina F5, spune-ți părerea și dă un refresh orașului” se adresează tinerilor între 16 și 35 de ani care doresc să se implice în viața comunității și vor să schimbe imaginea orașului lor.

Dezbaterea ”Slatina F5, spune-ți părerea și dă un refresh orașului” va fi lansată joi, 24 martie 2016, pe grupul de pe facebook Emil Moț- Continuăm să construim Slatina (amănunte AICI). Tinerii sunt invitați să propună și să dezbată proiecte pentru modernizarea Slatinei.

„«Slatina F5» este o dezbatere pentru tinerii care merg prin orașul lor și nu se regăsesc. Pentru cei care și-au dorit încă de când erau copii să construiască ceva în Slatina. Este timpul să se implice, să propună un proiect, să prezinte o idee despre ce putem face în Slatina. Vom alege împreună cele mai bune trei proiecte și eu le voi promova în Consiliul Local Slatina. Este timpul să fim Slatina F5, să ne spunem părerea și să dăm un refresh orașului”,  a explicat Emil Moț.

Toate proiectele propuse de tinerii slătineni în cadrul dezbaterii ”Slatina F5, spune-ți părerea și dă un refresh orașului”, vor fi preluate de echipa deputatului Emil Moț și vor fi incluse într-un sondaj de opinie, în urma căruia vor fi alese primele trei proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here