FOTO Ce fac consilierii judeţeni ai Oltului când se plictisesc în şedinţe? Te doare capul!

Ordinea de zi a şedinţelor Consiliului Judeţean Olt devine de multe ori plictisitoare pentru unii dintre aleşii judeţului. Şi atunci, aceştia îşi găsesc alte preocupări, departe de cele pentru care au fost convocaţi, mai relaxante, cu ajutorul telefoanelor mobile scumpe. Redactorii OLT-ALERT au surprins, la şedinţa de joi, 24 martie, câteva asemenea ipostaze ruşinoase pe care le-au fixat în imagini.

La şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Olt de joi, 24 martie, consilierul judeţean Marian Catană (UNPR) a fost preocupat zeci de minute mai mult să vorbească pe whats-app decât să fie atent la dezbaterile pe proiectele de hotărâre supuse aprobării. Când, întâmplător, la urechi îi ajungea sintagma „Cine este pentru?”, el ridica, scurt, reflex, o mână, cu ochii pe ecranul telefonului mobil, fără să ştie ce a votat. Iată-l:

CATANA1-horz

Preocupat de telefonul mobil a fost şi consilierul Gheorghiţă Brânaru (PSD), care îi tot explica colegului Toma Prună cum funcţionează o aplicaţie ce îi oferă posibilitatea să urmărească un sistem video de supraveghere din afara instituţiei în care se aflau. Iată-l şi pe el.

BRANARU1-horz

La rândul său, Toma Prună (PSD) şi-a găsit timp să dea telefoane în timpul şedinţei, întorcându-se ba într-o parte, ba în cealaltă, pentru a scăpa de insistenţa aparatului de fotografiat care l-a surprins, totuşi, trăgând chiulul de la dezbaterile pe proiecte.

pruna1-horz

Ei sunt, aşadar, aleşii noştri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here