Surse: Bălaşa a demisionat din PNL. Ştirbu: N-a demisionat. Fum fără foc?

Zvonul care a circulat, sâmbătă, pe surse, potrivit căruia candidatul liberalilor la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, ar fi demisionat din PNL în urma unor certuri cu cel care l-a impus în această poziţie, deputatul Gigel Ştirbu, co-preşedinte al PNL Olt, a fost infirmat de acesta din urmă. 

Mai mulţi jurnalişti şi-au contactat, sâmbătă, sursele pentru a confirma sau infirma, după caz, zvonul potrivit căruia Marius Bălaşa, în urma unor certuri cu Gigel Ştirbu (cea mai recentă s-ar fi consumat vineri seară) ar fi demisionat din PNL. Contactat telefonic de OLT-ALERT, deputatul Ştirbu a infirmat informaţia, după un râs lung, în hohote, teatral, totuşi. „Şi azi am vorbit cu Marius, am stabilit nişte puncte de acţiune pentru perioada următoare. E disperare mare pentru cei care lansează astfel de zvonuri”, a spus Gigel Ştirbu.

Şi totuşi, de multe ori viaţa ne-a arătat că în politică nu există fum fără foc. În 27 ianuarie, Gigel Ştirbu s-a oţărât zdravăn la Bălaşa şi la Ion Moisescu, preşedintele PNL Scorniceşti, utilizând cuvinte vulgare, în cadrul unei discuţii tensionate care a durat jumătate de oră.

Zilele trecute un nou zvon indica un alt episod tensionat între Ştirbu şi Bălaşa. Mai mult: se spune că Marius Bălaşa ar putea candida la funcţia de primar din partea UNPR.

Un lucru este clar: Bălaşa a fost impus de Ştirbu în poziţia de candidat anul trecut, în urma unui sondaj despre care au apărut informaţii că ar fi fost „aranjat” şi a unui scandal monstru care a împărţit liberalii în două tabere, timp în care existau zvonuri că protejatul lui Ştirbu ar fi urmat să fie „iepure” în favoarea UNPR. Acum contextul politic s-a schimbat fundamental. UNPR nu mai este ce a fost, târgul, în asemenea condiţii, a picat, iar Bălaşa nu are bani să-şi susţină campania electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here