Sfaturile expertilor ce aduc participantii la cele mai mari castiguri la jocurile loto

Persoanele care doresc sa castige intr-un timp scurt o suma mare de bani fara sa depuna nici un fel de efort, joaca increzatoare la cele mai mari loterii din Romania si din lume. Este un mod extrem de simplu prin care oricine se poate imbogati doar daca are parte de putin noroc sau daca realizeaza anumite statistici ce ii vor permite sa se apropie din ce in ce mai mult de premiul cel mare.

Din cauza faptului ca nu oricine se poate bucura de acea bafta ce ar putea sa aduca marile sume de bani la care toti oamenii tanjesc, se ghideaza dupa anumite secrete ce consta in statistici bine realizate precum si alte mici trucuri. Datorita faptului ca premiile sunt extrem de insemnate, un numar ridicat de persoane hotarasc sa joace la loto pentru a-si incerca norocul si de a-si schimba viitorul in unul mult mai bun.

Expertii ofera mici detalii cu privire la cum sa poate castiga premiul cel mare intr-un timp relativ scurt. Pentru ca acest lucru sa fie posibil este necesar ca jucatorii loto sa fie in primul rand increzatori in ei inisisi si totodata sa urmeze urmatorii pasi:

  1. Foloseste-te de numerele tale norocoase. Daca esti constient de faptul ca ai cateva cifre ce te-au ajutat de multe ori in viata sau pur si simplu inseamna ceva deosebit pentru tine, nu ezita sa le insemni pe biletul de concurs. Este extrem de important, de asemenea, ca persoana care decide sa participe in aceasta competitie acerba sa fie increzatoare asupra propriilor forte si sa nu renunte in a juca acele numere norocoase care ar putea sa ii schimbe viitorul.
  2. Fii perseverent. Chiar daca in prima saptamana nu ai reusit sa nimeresti toate cifrele, incearca si a doua, respectiv a treia oara. Spiritul de perseverenta este extrem de important in orice activitate si domeniu, astfel ca aceasta calitate aduce intr-un final cele mai mari beneficii. Majoritatea persoanelor care nu au renuntat de la primul esec au ajuns la un moment in viata in care au obtinut ceea ce si-au dorit, mai ales datorita perseverentei de care au dat dovada. Fie ca este vorba de 6/49, 5/40, Joker sau loteriile internationale, toate ofera sanse egale tuturor celor care joaca atat fizic cat si online. Bineinteles, in momentul in care sunt mai multi castigatori ai aceleiasi partide, premiul se va imparti in mod egal in functie de numarul acestora.
  3. Implica-ti prietenii in acest concurs si veti fi mult mai aproape de castig. Exista anumite momente in viata in care banii nu sunt de ajuns, astfel ca nu toti oamenii isi permit ca cel putin o data pe saptamana sa pune bilete la loto. Cea mai buna solutie in acest sens este ca un grup de prieteni sa contribuie dupa bunul plac la achizitionarea unui bilet sau de ce nu, a mai multor variante. O astfel de sansa sansa nu este de evitat in momentul in care lipsa banilor este intr-adevar o problema. Este totusi important de mentionat faptul ca suma castigata va trebui in final impartita in mod egal intre membrii grupului, astfel incat toata lumea sa fie fericita. Este destul de cunoscut faptul ca de-a lungul timpului, 1 din 7 premii obtinute la loto au fost castigate in urma acestor strategii realizate.
  4. Numerele peste 31 au sanse mari de a fi extrase, iar premiile sunt mult mai mari. Majoritatea persoanelor isi aleg cifrele pe care sa le joace la loto in functie de o anumita semnificatie personala cum ar fi zilele de nastere sau aniversarile. Acest lucru inseamna ca din moment ce luna are maximum 31 de zile, majoritatea participantilor aleg sa joace numerele din aceasta sfera. Datorita acestui lucru, sansele de castig sunt mult mai mari iar premiile din ce in ce mai consistente. De asemenea, cu cat numarul castigatorilor este mai mic, cu atat suma castigata va fi mai mare deoarece nu va fi necesar ca aceasta sa fie impartita pentru fiecare persoana in parte.
  5. Multi participanti decid sa puna bilete doar pentru loteriile cu premii astronomice. Acesta este motivul principal pentru care numarul castigatorilor este mai mic in comparatie cu celelalte jocuri precum: 5/40, Joker, pariuri sportive sau chiar lozuri razuibile. Bineinteles ca toate persoanele isi doresc cele mai mari premii, insa nici cateva mii de euro nu strica, deci este important ca fiecare sa isi incerce norocul chiar si in loteriile ce ofera un buget mai redus.
  6. Stiind care sunt ultimele aparitii ale numerelor, vei putea preconiza cat de aproape te afli de jackpot. Chiar in cadrul acestui site jucatorii au ocazia sa analizeze fiecare cifra in parte astfel incat sa isi calculeze sansele de castig. Numerele sunt insotite de data la care au aparut fiecare in parte, zilele, precum si numarul extragerilor de-a lungul unui timp estimat.
  7. Un alt sfat oferit de cei mai mari experti consta in faptul ca este important ca jucatorul sa cunoasca care sunt cele mai frecvente numere obtinute in urma extragerilor din fiecare saptamana. De exemplu, 36 este cunoscut ca fiind cel mai des intalnit numar la loto 6/49, astfel ca acesta a iesit castigator de 185 de ori. Majoritatea participantilor care au ales sa treaca pe bilet acest numar s-au bucurat de faptul ca a fost extras de foarte multe ori, deci au fost extrem de aproape de marele premiu, pe cand unii dintre ei l-au si castigat.
  8. Desi unele persoane nu cred in noroc, studiile arata ca majoritatea celor care au castigat cele mai mari sume de bani din jocurile loto au ales sa isi achizitioneze biletele vineri seara. Bineinteles ca acest lucru este doar o superstitie, insa unele persoane prefera sa creada cu ardoare in asta, iar de multe ori se dovedeste a fi adevarata. Astfel ca ramane la latitudinea fiecaruia sa isi achizitioneze biletele in orice zi doreste, astfel incat sa se simta cat mai aproape de castig.

Jocurile Loto au fost si vor fi considerate cele mai indragite moduri in care se pot castiga sume extrem de mari prin eforturi foarte mici. Insa pentru ca acest lucru sa fie intr-adevar profitabil, jucatorii trebuie sa tina cont de sfaturile specialistilor din aceasta sfera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here