PNL a pierdut candidatul la Primăria Icoana: Perieţeanu s-a întors în PSD

Gheorghe Perieteanu (stânga) nu s-a înţeles cu Gigel Ştirbu. De ce oare?

După ce, la sfârşitul lunii trecute, primarul localităţii Icoana, Gheorghe Perieţeanu, şi-a anunţat trecerea de la PSD la PNL, descărcându-şi din plin năduful pe preşedintele social-democraţilor olteni, Paul Stănescu, şi pe liderii de la centru ai partidului, edilul s-a întors în PSD.

Pe de-o parte, edilul le-a spus liberalilor că se retrage din motive de sănătate. Pe de altă parte, el le-ar fi spus liderilor PSD Olt că nu s-a putut regăsi în nici un fel în tabăra liberalilor conduşi de Gigel Ştirbu şi că, la cum s-a pus problema candidaturii sale pentru un nou mandat de primar din partea PNL, a admis că a făcut o greşeală şi a decis repede să se reîntoarcă în partidul care l-a susţinut să câştige trei mandate de primar.

Motivele care îl făcuseră pe Gheorghe Perieţeanu să părăsească PSD erau legate de faptul că, în ultima vreme, nu a primit bani pentru unele proiecte edilitare ale comunei. Motivul real a fost însă acela că liderii organizaţiei judeţene îl anunţaseră că nu îl mai susţin pentru o nouă candidatură, în locul său urmând să fie susţinută o femeie, actuala viceprimăriţă a comunei, Gabriela Mariana Ancuţa.

De altfel, la capătul a trei mandate de primar, Gheorghe Perieţeanu se numără printre edilii din judeţ cu cele mai mici performanţe în ceea ce priveşte dezvoltarea localităţilor. Este şi motivul pentru care social-democraţii au decis, în urma unui sondaj, să facă această schimbare cu care, acum, şi Perieţeanu este de acord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here