Tânăr din Slatina, prins după o urmărire ca-n filme după ce n-a oprit maşina la semnalul poliţiştilor

Polițiștii cercetează un tânăr care conducea autoturismul fără a deține permis de conducere și nu a oprit la semnalul oamenilor legii.

Aventura în care tânărul s-a lansat s-a consumat marţi, în Slatina, când poliţiştii municipiului au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto care se deplasa pe o stradă. Şoferul nu a oprit la semnalul polițiștilor și a demarat în trombă, deplasându-se pe o uliță adiacentă, unde a abandonat autoturismul.

În urma cercetărilor efectuate şi a vizualizării camerelor de monotorizare ale Dispeceratului Poliţiei Locale, a fost identificată persoana care a condus autoturismul, ca fiind un tânăr, de 20 ani, din municipiul Slatina.

„În urma verificării în bazele de date ale poliției, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere, pe numele acestuia fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul-şef Claudia Radu.

Autoturismul condus de tânărul în cauză a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here