Mai mulţi jurnalişti olteni au uzat, miercuri, de arme de foc. În ce au tras ziariştii

Aproape 20 de jurnalişti locali au lăsat, ieri, din mână armele meseriei lor pentru a le înlocui cu arme de foc propriu-zise, cu care s-au întrecut la tragerea la ţintă. 

Este vorba de o competiţie organizată, sub genericul „Cupa Presei la Tir”, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt, acţiunea înscriindu-se în şirul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea, la 3 aprilie, a 166 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Jurnaliştii au avut, astfel, prilejul de a-şi demonstra pregătirea în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători, dovadă fiind calificativele foarte bune pe care le-au obţinut.

Concursul s-a desfăşurat în poligonul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina şi a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistolul Carpaţi – calibru 7,65 mm, la o distanţă de 15 metri, în ţinta piept cu cercuri.

Cupa presei la tir foto 5

Pentru efortul depus şi priceperea de care au dat dovadă, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, colonel Tudor – Dorel Drejoi, a acordat tuturor participanţilor diplome, mulţumindu-le pentru colaborare şi contribuţia adusă la promovarea imaginii instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here