ISU Olt, dotat cu încă două autospeciale, o autofreză de zăpadă şi o autoşenilată

Parcul de autospeciale pentru intervenţii al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt a fost mărit cu o autofreză şi cu o autoşenilată, achiziţionate în cadrul unui proiect finanţat din fonduri europene. Cele două autospeciale au fost prezentate miercuri, când a fost marcată finalizarea proiectului.

În cadrul proiectului finanțat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3, Domeniul major de intervenţie 3 – Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru situaţii de urgenţă, baza operaţională a ISU Olt a fost dotată cu o autofreză de zăpadă şi cu un autovehicul cu şenile cu capacitate mărită de trecere. Cele două autospeciale au fost prezentate miercuri, la sediul ISU Olt, în cadrul conferinţei de închidere a proiectului ,,Optimizarea capacităţii de intervenţie în situaţii de urgenţă în Regiunea Sud-Vest Oltenia”.

La eveniment a fost prezent şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt Marius Oprescu. Acesta a declarat că acest proiect a fosr ultimul accesat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

În exerciţiul bugetar european care s-a închis ISU Olt a fost dotat cu 12 echipamente în valoarea totală de 3,3 milioane de euro, acestea înlocuin o bază materială veche de peste 45 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here