Sute de posturi vacante pentru Bursa locurilor de muncă în Olt. Află ce meserii se caută

Reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt au identificat, până acum, 27 de agenţi economici care sunt de acord să participe la Bursa generală a locurilor de muncă cu peste 270 de posturi vacante, informează OLT-ALERT. Bursa va fi organizată în 14 aprilie la Slatina şi Caracal. 

Pănă la această dată AJOFM Olt a contactat 50 de agenţi economici, din care 27 au confirmat participarea, cu un număr de 273 locuri de muncă vacante, dintre care 16 sunt pentru studii superioare. Principalele meserii în care angajatorii au nevoie de forţă de muncă sunt cele de inginer horticol, inginer construcţii civile, inginer agronom, inginer mecanic, economist, şef secţie confecţii textile, sudor, zidar, electrician, fierar betonist, lăcătuş, vopsitor, instalator, sculer matriţer, tâmplar unuversal, mecanic auto, şofer, agent vânzări, contabil, gestionar, vânzator, gestionar depozit, recepţionist, spălător auto, confecţioner asamblor articole din textile şi muncitor necalificat în confecţii textile.

Evenimentul este programat pentru ziua de 14 aprilie. La Slatina, Bursa va fi găzduită de Casa de Cultura a Sindicatelor, iar la Caracal populaţia neocupată este aşteptată să caute locuri de muncă la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind posturile vacante la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crişan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro ori prin fax, la numărul 0249/432276. Aceştia sunt rugaţi să comunice şi spaţiul de care doresc să dispună în cadrul bursei ca, eventual, să poată expune şi diverse materiale promoţionale, au precizat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here