Start la modernizarea străzii Cireaşov din Slatina. Costul proiectului, 5,4 milioane lei

Primăria Slatina anunță demararea lucrărilor de modernizare a străzii Cireașov, una dintre cele mai circulate zone periferice ale municipiului-reşedinţă de judeţ.

Proiectul presupune montarea de borduri pe 2.036 m.l., reabilitarea a 7.840 mp de trotuar, urmată apoi de operațiunea de frezare a carosabilului pe toată lungimea de aproximativ 26.400 m.p., ce va fi însoțită de turnarea unui dublu covor asfaltic. Ulterior urmează a fi amenajat un sens giratoriu la intersecția acestei artere cu strada Crișan.

„Primul pas a fost demarat deja și constă în reabilitarea trotuarelor de pe această arteră. După finalizarea lucrărilor, strada Cireașov, una dintre cele mai circulate zone periferice ale municipiului Slatina, va căpăta un aspect civilizat. În plus, prin realizarea acestui proiect, va crește siguranța în traficul rutier și pietonal pe întreg perimetrul menționat”, a precizat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 5.464.924 lei, fără TVA. Lucrările ar urma să fie finalizat în cursul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here