41 de candidaţi pe un post de poliţist în Olt. Patru foşti poliţişti vor să revină în sistem

Peste 570 de persoane s-au înscris pentru ocuparea celor 14 posturi de agent de poliţie scoase la concurs de Inspectoratului de Poliţe Judeţean (IPJ) Olt, posturi destinate angajărilor din sursă externă, ceea ce înseamnă peste 41 de candidaţi pe un post. 

La data 8 aprilie s-au încheiat înscrierile la concursul pentru ocuparea posturilor de agenți de ordine publică, organizat pentru completarea deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române. Pentru cele 14 posturi vacante în Olt, nu mai puţin de 579 de persoane s-a înscris la concurs, rezultând peste 41 de candidaţi pe un loc. Cei mai mulţi candidaţi sunt din localităţile Osica de Sus (86 de persoane), Oboga (44) şi Izvoarele (44).

„Toate posturile de agenți de ordine publică destinate angajărilor din sursă externă urmează să fie ocupate în urma concursului ce va fi organizat la data de 14 mai a.c., în una dintre unitățile de învățământ ale Poliției Române”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Un post a fost scos la concurs pentru reîncadrarea în sistem al uneia dintre persoanele care, sub motiv sau altul, neimputabil lor, au părăsit sistemul. Dintre foștii oameni ai legii, patru doresc să ocupe acest post, drept pentru care s-au înscris la concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here