Social-democraţii slătineni dau tonul unor acţiuni de ecologizare a Pădurii Strehareţi

Deputatul Emil Moț, președintele social-democraţilor slătineni, alături de organizațiile PSD Slatina, TSD Slatina, OFSD și organizația de pensionari a PSD invită populaţia să participe vineri, 15 aprilie, de la ora 14.00, la acțiunea ”Noi facem curățenie în Strehareți”, care are ca scop ecologizarea zonei Strehareţi, astfel încât, în zilele libere de Paște, slătinenii să aibă un loc curat pentru picnic sau grătar.

”Nu putem sta indiferenți. Trebuie să salvăm pădurea Strehareți și să o redăm slătinenilor. Trebuie să ne unim forțele și să facem curățenie în Strehareți. De aceea, îi invit pe toți slătinenii, de toate vârstele să ni se alăture pe 15 aprilie și să arătăm că putem schimba ceva, putem să adunăm toate pet-urile, hârtiile și alte gunoaie care strică acum imaginea pădurii. Pădurea Strehareți este un loc îndrăgit de noi toți și este timpul să o transformăm într-o zonă de distracție pentru copii și de promenadă pentru adulți. Dar, pentru început, haideți să facem curățenie în Strehareți”, a declarat deputatul Emil Moț.

La acțiune sunt invitați să participe reprezentanți ai tuturor instituțiilor publice din oraș, instituții de învățământ și agenți economici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here