Peste 320 de locuri de muncă vacante în Olt. Află când şi unde îţi poţi găsi un post pe măsură

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt anunţă că, până în momentul de faţă, a identificat 67 de agenţi economici, din care 37 au confirmat participarea la Bursa generală a locurilor de muncă din 14 aprilie, punând la dispoziţie peste 320 de posturi vacante, potrivit OLT-ALERT.

Pănă la această dată AJOFM Olt a contactat 50 de agenţi economici, din care 27 au confirmat participarea, cu un număr de 273 locuri de muncă vacante, dintre care 16 sunt pentru studii superioare. Principalele meserii în care angajatorii au nevoie de forţă de muncă sunt cele de inginer horticultor, inginer construcţii civile, inginer agronom, inginer mecanic, director vânzări, economist, şef secţie confecţii textile, manager proiect, asistent manager, jurist, operator introducere validare date, sudor, zidar, electrician, fierar betonist, lăcătuş, vopsitor, instalator, sculer matriţer, tâmplar universal, mecanic auto, şofer, agent vânzări, contabil, gestionar, vânzător, gestionar depozit, recepţionist, spălător auto, confecţioner asamblor articole din textile, ospătar, bucătar şi muncitor necalificat în confecţii textile.

Bursa generală a locurilor de muncă este programată să aibă loc în ziua de 14 aprilie, la Slatina şi Caracal. La Slatina, evenimentul va fi găzduit de Casa de Cultura a Sindicatelor, iar la Caracal populaţia şomerii sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind posturile vacante la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crişan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro ori prin fax, la numărul 0249/432276. Aceştia sunt rugaţi să comunice şi spaţiul de care doresc să dispună în cadrul bursei ca, eventual, să poată expune şi diverse materiale promoţionale, au precizat organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here