Raport IPJ Olt: 3.522 de infracţiuni şi prejudicii de 31 milioane lei în doar trei luni

Oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt au constatat, în trimestrul trecut, 3.522 de infracţiuni, cele mai multe de natură judiciară şi peste 550 de natură economico-financiară.

Poliţiştii olteni au constatat, în perioada aprilie – iunie, 553 infracţiuni de natură economico-financiară, 2.032 de infracţiuni de natură judiciară şi 937 de infracţiuni de altă natură, potrivit raportului trimestrial curent al IPJ, prezentat, marţi, în şedinţa lunară a Colegiului Prefectural.

În perioada analizată, au fost constatate 424 de infracţiuni incriminate în legi speciale, din care 57 de infracţiuni de evaziune fiscală, 80 de fapte împotriva legii în domeniul pescuitul şi acvaculturii, 64 de infracţiuni silvice, trei infracţiuni în ceea ce priveşte dreptul de autor şi drepturile conexe şi nouă infracţiuni prevăzute şi pedepsite de Legea cecului.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de peste 31 de milioane de lei, poliţiştii asigurând până acum recuperare a 57.000 lei.

În cele trei luni, oamenii legii au cercetat 913 persoane, din care 78 pentru infracţiuni economico-financiare, 499 pentru infracţiuni judiciare şi 336 pentru infracţiuni de altă natură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here