Concursuri şi „Porţi deschise” pentru elevi la Poliţia Olt în cadrul săptămânii „Şcoala altfel”

????????????????????????????????????

Ca în fiecare an, poliţiştii olteni se vor implica şi de această dată cu mai multe acţiuni în cadrul Programului naţional „Şcoala altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun”, oamenii legii organizând şi Ziua Porţilor Deschise pentru elevii care vor să afle amănunte despre dotarea celor care veghează la ordinea şi liniştea publică.

În săptămâna “Şcoala altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!” (18 – 22 aprilie), polițiștii olteni vor desfășura mai multe actiuni educative în rândul elevilor, prin implicarea acestora în activităţi constructive pentru viaţa şi sănătatea lor.

În cadrul acestui program, polițiștii vor desfășura concursuri pe teme rutiere, în unități de învățământ din județ, dar și activități preventive care vizează educarea antiinfracţională şi antivictimală a elevilor participanţi, dar și modul de adoptare a unei conduite morale şi civice în societate.

De asemenea, în data de 20 aprilie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt va fi organizată Ziua Porților Deschise.

„Școlarii care doresc să admire dotarea logistică, precum şi echipamentele poliţiştilor de ordine publică, poliţie rutieră, criminalistic, S.A.S. și Centrul Operațional sunt așteptați să ne viziteze, în intervalul orar 09.00 – 11.00”, a precizat ofiţerul de relaţii cu presa al instituţiei, comisarul şef Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here