Accident grav cu patru victime în Olt. Una dintre victime, transportată cu elicopterul la Craiova

Patru bărbaţi au ajuns la spital cu răni grave după ce autoturismele în care circulau au fost implicate într-un accident petrecut duminică pe raza localităţii Vitomireşti. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

Evenimentul rutier s-a petrecut duminică după-amiază în jurul orei 17.00. La faţa locului au ajuns echipe de ajutor de la Pompieri şi Ambulanţă, dar şi elicopterul SMURD care a preluat o victimă. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, cu traumatism lombar şi traumatisme la ambele picioare, care circula ca pasager pe bancheta din spate al unuia dintre autoturismele implicate în accident, o maşină marca Ford.

„O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la UPU Craiova. Alte două victime au fost preluate de echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi duse la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina. Tot acolo a ajuns o a patra victimă, cu ajutorul unui echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al inpectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Printre victimele ajunse la spital se mai numără un bărbat de 29 de ani, pasager pe scaunul din dreapta-faţă al Ford-ului, dar şi un tânăr de 21 de ani, şoferul Ford-ului, diagnosticat cu traumatism de bazin şi răi la piciorul stâng. De asemenea, ambulanţa a mai transportat la spital, cu ameţeli şi dureri de cap, un pacient de 24 de ani, şoferul celuilalt autoturism implicat în accident, un Renault. Conform surselor ISU Olt, toate victimele sunt din Vitomireşti.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut accidentul, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here