Olt: Accident cu două victime pe DN 65, în Pădurea Sarului, unde o maşină a lovit o căruţă

Cel puţin două persoane au fost rănite, luni seară, pe DN 65, în zona Pădurii Sarului, după ce o căruţă a fost lovită în plin de un autoturism. Căruţaşul a fost găsit în stare de semiconştienţă, iar şoferul implicat în accident spune că el ar fi văzut că în căruţă ar fi fost mai multe persoane. La faţa locului se află staţionat şi un TIR, posibil implicat în accident. 

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00, pe DN 65 – E 574, în zona Pădurii Sarului. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„În accident au fost implicate un autoturism şi o căruţă. La prima evaluare sunt două victime, căruţaşul, politraumatizat, semiconştient şi conducătorul autturismului, cu traumatism la unul dintre membrele superioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Surse din cadrul pompierilor susţin că şoferul maşinii a afirmat că el ar fi văzut mai multe victime, persoane care s-ar fi aflat în căruţă. Căruţaşul nu poate coopera însă pentru a confirma informaţia în baza căreia salvatorii sosiţi la locul accidentului au cautat în preajmă răniţi care ar fi putut fi aruncaţi în urma impactului.

Potrivit surselor citate, la locul accidentului se află staţionat şi un TIR care este posibil să fi fost implicat în incident.

UPDATE: Echipajele de salvatori nu au găsit alte victime. „Echipajele se întorc la bază. Nu au fost găsite alte victime ale accidentului”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here