Ultimul care şi-a depus candidatura pentru Primăria Slatina ar putea fi cel dintâi: George Ionică

Ultimul dintre cei nouă candidaţi la funcţia de primar al Slatinei care şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie este George-Alexandru Ionică, fiul fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, vreme de mai multe mandate, Marin Ionică. Deşi este ultimul care şi-a depus dosarul, în termenul legal, la BEC, George Ionică ar putea face o figură frumoasă la alegerile locale, el fiind recomandat, în afară de cei care îl cunosc şi îl preţuiesc, de propriile sale calităţi şi valori.

George Alexandru Ionică a intrat în cursa pentru Primăria Slatina din partea Partidului Naţional Democrat, înfiinţat şi condus de deputatul Daniel Fenechiu. Ceea ce îl recomandă pentru funcţia de primar este, dincolo de tinereţea lui (are 35 de ani), entusiasmul care îl împinge să intre în slujba comunităţii şi cei 17 ani de experienţă în managementul privat. De asemenea, George Ionică are şi experienţă politică, el ocupând, până în 2014, funcţia de preşedinte al PDL Slatina, formaţiune din care a demisionat înainte ca fostul partid condus de Vasile Blaga să avanseze în fuziunea cu PNL.

„Am ales să candidez la funcţia de primar al Slatinei mânat de voinţa de a mă implica, în mod activ, în viaţa comunităţii. Vin din domeniul privat cu o bogată experienţă în management şi pot fructifica această experienţă în administraţia publică locală. Din punct de vedere moral nu mi se poate reproşa nimic pe linie publică pentru că nu am deţinut niciodată o funcţie publică, iar acum, dacă voi avea câştig în alegeri, nu îmi voi întina viaţa cu nimic, pentru că, în primul rând, nimic, dar absolut nimic nu merită să fii arătat cu degetul de comunitate ca element negativ. Eu vreau să mă implic în viaţa publică pentru că mă consider unul dintre cei care au stat deoparte şi care pot oferi o şansă comunităţii pe linia îndreptării ei din toate punctele de vedere, pentru un trai mai bun al populaţiei”, a declarat candidatul PND la Primăria Slatina.

De altfel, în această teză stă şi secretul care l-a făcut să accepte să candideze din partea Partidului Naţional Democrat, care se deosebeşte mult de partidele vechi din România. PND promovează integritatea atât în politică, cât şi în funcţia publică, competenţa şi valoarea, acţiunea doar pe bază de proiect bine închegat, transparenţa, peformanţa şi eficienţa, responsabilitatea, respectul faţă de instituţiile statului de drept, respectarea agajamentelor de securitate şi politică europenă, competiţia şi pragmatismul.

„Toate aceste valori mă definesc şi mă încarcă pozitiv, mă bucur că un partid nou le promovează şi cred că toate comunităţile trebuie să înceapă să le semene, încet, încet, ca mâine ele să fie baza unei societăţi sănătoase în integralitatea ei. Slatina are nevoie, acum mai mult decât oricând, de o administraţie publică bazată pe asemenea valori, pentru că ele fac posibilă corectitudinea în tot şi în toate”, a mai spus George Ionică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here