Cei doi bărbaţi din Teleorman şi Olt acuzaţi de pronografie infantilă rămân în arest

Cei doi bărbaţi arestaţi în urmă cu aproape trei luni de procurorii DIICOT Olt pentru pornografie infantilă, act sexual cu un minor şi alterarea integrităţii datelor informatice rămân în arest, a decis, miercuri, Tribunalul Olt.

Instanţa a respins cererea de revocare a măsurii arestului preventiv depusă de Aristotel Ozunu, din Mihăeşti, Olt, deţinut în prezent la Penitenciarul Craiova, precum şi solicitarea de revocare a arestului la domiciliu sub care a fost plasat Albertino Popa, din Roşiorii de Vede.

Cei doi au fost arestaţi preventiv la începutul lunii februarie în urma percheziţiilor efectuate de procurorii DIICOT Olt la două adrese domiciliare din Mihăeşti, de unde au ridicat o tabletă, un mini laptop, 10 telefoane mobile, două laptop-uri, un HDD, trei DVD-uri şi cinci CD-uri.

Anchetatorii au stabilit că bărbaţii au realizat, în 29 decembrie 2015, o înregistrare cu caracter sexual cu o minoră de 15 ani, pe care ulterior au făcut-o publică pe internet. Primul suspect, Aristotel Ozunu,  în vârstă de 37 de ani, este acuzat că, timp de aproape un an, 2014 – 2015, a întreţinut relaţii cu o minoră, la debutul acestora minora având 13 ani. Când fata a refuzat să continue relaţia, bărbatul s-a hotărât să filmeze partidele de amor şi, cu ajutorul nepotului său, Albertino Popa, de 26 de ani, le-a transferat mai întâi din telefonul mobil pe laptop, ulterior postându-le pe contul de Facebook al fetei, pe care îl controla după ce a schimbat datele iniţiale de logare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here