Hoţi din judeţul unde urlă câinii, la furat de ogari în Olt

Poliţiştii din Olt au identificat doi bărbaţi din judeţul Giurgiu, unde se spune că urlă câinii, bănuiţi că ar fi furat un câine din rasa Ogar din curtea unui oltean din localitatea Fărcaşele.

Cei doi bărbaţi, de 28, respectiv 39 de ani, au fost identificaţi de oamenii legii de la Postul de Poliţie Fărcaşele.

„La data de 10.05.2016, în urma activităților desfășurate, polițiștii Postului de Poliție Fărcașele au identificat doi bărbați, de 28 și 39 ani, ambii din județul Giurgiu, bănuiți de comiterea unui furt. Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 05/06.02.2016, ar fi pătruns în curtea locuinței unui cetățean, din comuna Fărcașele, de unde au sustras un câine rasa «ogar»”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Cei în cauză sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

La aceeași dată, în urma activităților desfășurate, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Bobiceşti au identificat trei bărbați, de 22 și 28 ani, toți din comuna Iancu Jianu, bănuiți de comiterea unui furt în localitatea Călui. Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 7 spre 8 mai, ar fi pătruns în curtea locuinței unui cetățean de unde ar fi sustras două televizoare LCD, două laptopuri şi suma de 1000 euro. Prejudiciul, în valoare de 7.650 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. Hoţii vor trebui să dea acum socoteală în faţa oamenilor legii, care îi cercetează pentru furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here