Poliţiştii din Olt, percheziţii în Bucureşti şi în patru judeţe într-un dosar de evaziune

Poliţiştii din Olt efectuează, miercuri, 20 de percheziţii în municipiul București și în patru județe, într-un dosar în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt efectuează 20 de percheziţii domiciliare pe raza municipiului București și a județelor Olt, Dolj, Ilfov și Brașov.

„Activitatățile se desfășoară într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală, prin care s-ar fi cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 7.000.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Din cercetări a reieșit că administratorul unei societăți comerciale ar fi evidenţiat în contabilitate achiziții fictive de lingouri de aluminiu de la firme de tip „fantomă” și nu ar fi înregistrat, în întregime, veniturile obţinute.

În Olt, percheziţiile au loc în Slatina (la şase adrese) şi în Corabia, Drăgăneşti-Olt şi Coteana, la câte o adresă domiciliară.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Poliției Capitalei și din cadrul inspectoratelor de poliție județene Dolj, Ilfov și Brașov, precum și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here